Tule mukaan tehostamaan kuntien ilmastotyötä!

Ympäristö- sekä liikenne- ja viestintäministeriö ovat käynnistäneet jatkuvan IlmastoKUNTO- projektin, jonka tavoitteena on ilmastotyön tehostaminen valtion ja kuntien vuoropuhelulla. Myös Kuntaliitto on mukana projektissa.

Projektissa kaivataan tietoa kunnissa käynnissä olevasta ilmastotyöstä ja hyvistä käytännöistä. Kunnilta halutaan erityisesti näkemyksiä siitä, miten kuntien työtä voitaisiin edistää ja tukea, poistaa työtä haittavia kipupisteitä sekä edistää kuntalaisten kestäviä elämäntapoja.

Vuoropuhelun keskeinen osa on nettipohjainen Ideatehdas, johon Sinut kutsutaan osallistumaan alla olevalla linkillä 16.6. - 6.8. välisenä aikana. Ideatehtaaseen voit osallistua myös mobiilisti.

Tämän ideointikierroksen tuloksia esitellään Kuntamarkkinoilla 14.9.2017. Projektin toinen vaihe käynnistyy tämän jälkeen. Tulokset jaetaan eri verkostojen käyttöön vuoropuhelun päättyessä joulukuussa.

Osallistumisesi on tärkeää, sillä tuloksia hyödynnetään valtion ja kuntien ilmastotoimenpiteiden suunnittelussa!

Pääset vuoropuheluun seuraavasti:

Jos työskentelet/asut yli 100 000 asukkaan kunnassa, valitse linkki http://www.ideatehdas.fi/t/?f=Zj1jaFVCUTk0bWk1

Jos työskentelet/asut 30 000- 100 000 asukkaan kunnassa, valitse linkki http://www.ideatehdas.fi/t/?f=Zj1rNFNWNkRCMUNW

Jos työskentelet/asut alle 30 000 asukkaan kunnassa, valitse linkki http://www.ideatehdas.fi/t/?f=Zj1uMEVOOUZzZktq

Voit välittää yllä olevia linkkejä eteenpäin henkilöille, joiden panosta ilmastotyöhön katsot tarvittavan. Älä kuitenkaan välitä oman istuntosi linkkiä, sillä se on kaikilla vastaajilla ja eri vastauskerroilla eri.

Read more about the same topics